“Rather than fixing what’s wrong, build what’s strong.”

-P. Seligman-

 

 

 

OveR mij

wie ben ik?

'Rather than fixing what's wrong, build what's strong.' -P. Seligman-

Deze quote is een belangrijk kompas in mijn leven en werk. Mijn ideaal is een waarderende en positieve wereld waarin iedereen vanuit zijn sterke punten samen leeft en werkt voor een meer betekenisvol en gelukkig leven. Dat inspireert mij om mensen, teams en organisaties te helpen om te floreren door het beste uit zichzelf en elkaar te halen.

Jessica Kruijssen

Eigenaresse Talenten Ontwikkel Atelier

JESSICA KRUIJSSEN: SPECIALIST IN TEAM & ORGANISATIE ONTWIKKELING VANUIT EEN TALENT- EN STERKE PUNTEN BENADERING.

“Wat we zien wordt grotendeels bepaald door waar we naar zoeken.”

-J. Lubbock-

Vanuit passie voor talent-, team- en organisatieontwikkeling heb ik het Talenten Ontwikkel Atelier opgericht. Ik ontwerp en begeleid vanuit de waarderende sterke punten benadering verandertrajecten die individuen, teams en organisaties in beweging brengen, versterken en laten groeien. Mijn kracht is om dat op een energieke en creatieve manier te doen. Ik word daarbij door anderen getypeerd als: energiek, bevlogen, persoonlijk, verbindend, betrokken, strategisch én praktisch. Ik geniet ervan als betrokkenen in het traject aansluiting vinden en geraakt worden en krijg energie van samen creëren, groeien én resultaten boeken.

“Krachtige mensen maken krachtige organisaties.”

Mijn visie volgt uit wat mij drijft: de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Ik geloof dat íedereen een unieke eigen set van talenten heeft en dat de ontwikkeling daarvan fungeert als vliegwiel voor team- en organisatieontwikkeling. Want werken vanuit je talenten geeft energie, motiveert, zorgt voor meer werkplezier & voldoening. Bovendien versnelt het je professionele ontwikkeling en leidt het tot betere resultaten.

Een team is een verzameling van talenten van mensen. In een team zit enorme veranderkracht. Vooral als je de talenten in het team bewust(er) inzet om je resultaten, doelen, visie en missie te bereiken. In ontwikkeltrajecten investeer ik daarom in het samenwerken vanuit talenten in teams gekoppeld aan de dagelijkse werkpraktijk en in lijn met de organisatiedoelen. Omdat ik geloof dat organisatie ontwikkeling ontstaat als organisaties in staat zijn om energie bij medewerkers, teams en management op die manier aan te boren en te richten.

Wil jij, je team of organisatie meer vanuit de aanwezige talenten werken om te floreren en excelleren? Dan kan het Talenten Ontwikkel Atelier je daarbij begeleiden. De methodes die ik daarbij gebruik zijn gebaseerd op wetenschap en praktijkervaring.

“Talent groeit in de zonnestralen van waardering.”

Onbekend

“Gras groeit niet door eraan te trekken, maar door de wortels water te geven.”

Onbekend

“Kijk naar wat werkt. Doe daar meer van”

Omdenken

Quotes

WAAR IK VOOR STA

DUURZAAM

Professioneel

VERBINDEND

CREATIEF

WAARDEREND

GEPASSIONEERD

EEN AFSPRAAK IS ZO GEMAAKT

Een vrijblijvend intake gesprek aanvragen? Dat kan!

Vul het formulier in, dan neem ik contact met je op.