“Luisteren kan zoveel zeggen”

-omdenken- 

 

 

VIDEOS

“Niets zo praktisch als een goede theorie.” 

-Kurt Lewin-

Bij het ontwikkelen van ontwikkel programma’s, trainingen en workshops baseer ik me op wetenschappelijk onderzoek en praktijk ervaring. Vanuit mijn persoonlijke liefde voor leren en nieuwe kennis tot me nemen, ben ik altijd op zoek naar nieuwe expertise velden die mij inspireren. In de filmpjes hieronder vertel ik je kort hierover.

Ik maak komende periode regelmatig nieuwe filmpjes. Klik hier om je op mijn kanaal te abonneren zodat je op de hoogte blijft als ik een nieuw filmpje upload.

MIJN EXPERTISES

Team en organisatieontwikkeling vanuit kracht. Hoe pak je dat aan?

In dit filmpje vertel ik je de stappen van waarderend onderzoeken (Appreciative Inquiry) die ik vaak gebruik als veranderaanpak en waarom deze aanpak zo succesvol is.

de weg naar een lerende organisatie, hoe pak je dat aan?

Naast ZZP’er ben ik ook werkzaam als organisatie adviseur bij de gemeente Tilburg. Samen met mijn collega’s Sandra en Sascha heb ik het webinar Tilburgs Leerhuis: op weg naar een lerende organisatie! mogen geven met daarin o.a. een minicollege over onze visie op leren en ontwikkelen, hoe we daar mee aan de slag zijn en hoe we samenwerken vanuit talenten vormgeven.

positieve psychologie in organisaties

Traditionele problem-based verandertrajecten kijken naar wat niet werkt en hoe je dat oplost. Ontwikkeltrajecten gebaseerd op positieve psychologie en sterke punten benadering focussen op wat wél werkt en hoe je dat kunt uitbouwen. In dit digitale gastcollege voor studenten ga ik met dr. Marianne van Woerkom in gesprek hoe je de wetenschappelijke inzichten hiervan concreet inzet in organisaties.