Boek

Ben jij klaar om te gaan sprankelen in je werk?

Je raakt niet alleen vermoeid van te veel doen, maar ook van te wéínig dingen doen die energie geven en passen bij je talenten. Toch besteden we vaak meer tijd aan het verbeteren van onze zwakke punten dan aan het versterken van onze sterke punten.

Wil jij weten hoe je jouw talenten en kwaliteiten ontwikkelt tot jouw unieke sprankelkracht? Wil jij leren aan welke knoppen je kunt draaien voor een betere match met jouw werkcontext? Ben jij nieuwsgierig hoe je meer werkgeluk kunt creëren? Wil jij weten hoe jij jouw gedachtekracht daarvoor kunt gebruiken?

In Vind je sprankelkracht ontdek je wie je echt bent, wat voor jou belangrijk is, wat je wilt bereiken en vooral ook hóe je dat bereikt. Met haar heldere uitleg, concrete oefeningen en inspirerende verhalen neemt Jessica Kruijssen je op een bevlogen manier mee op ontdekkingsreis waardoor jij stap voor stap meer werkgeluk creëert.

Dit praktische (werk)boek is een must-read voor mensen die met meer plezier betere resultaten willen halen. Het is ook heel bruikbaar voor leidinggevenden, coaches of hr-professionals die anderen willen helpen ontwikkelen.

Sandra Coolen

Trainer & coach Mare coaching

‘In haar boek ‘Vind je sprankelkracht’ koppelt Jessica waardevolle theorieën op een toegankelijke manier aan elkaar. Het leest luchtig en biedt veel praktisch materiaal waarmee je gelijk aan de slag kan. Het lezen van dit boek zet je persoonlijke ontwikkeling in gang omdat het snel een helder inzicht geeft in wat je talenten zijn en hoe je deze optimaal kan inzetten voor jezelf en anderen. Een aanrader!’ 

Gea Peper

(Mede)eigenaar HappinessBureau

‘Vind je sprankelkracht’ is een verhelderend, compleet en praktisch toepasbaar boek dat je helpt om meer energie en plezier op het werk te ervaren. Een absolute aanrader voor wie op zoek is naar (nog) meer werkgeluk!

Peter Bos

Associate lector Talentmobilisatie Fontys

‘Jessica combineert op uniek wijze de praktijk en wetenschap. Het doel? Jouw sprankelkracht vergroten! Zij doet dit door wetenschappelijke inzichten begrijpelijk uit te leggen, praktische tips en praktijkvoorbeelden. Ook laat ze je aan de slag gaan met diverse oefeningen en je krijgt handvatten mee om invloed uit te oefenen op jouw werkcontext. Een absolute must-read voor iedereen met hart voor talent!”

revieuws

GRATIS DOWNLOADS

Wil jij ook met meer energie en plezier betere resultaten halen? Jessica geeft je in haar boek praktische tips hoe jij jouw unieke sprankelkracht kan vinden en inzetten in je werk.

Boek preview

Ben je nieuwsgierig geworden naar het boek ‘Vind je sprankelkracht’? Download dan hieronder een inkijk exemplaar.  

Werkbladen bij oefeningen uit het boek

Ben je al lekker aan het lezen in mijn boek en wil je de bijbehorende werkbladen en filmpjes ontvangen om er nog meer uit te halen?

Vul je gegevens in en download de werkbladen direct.

Over Jessica

Jessica Kruijssen

Eigenaar Talenten Ontwikkel Atelier
Gecertificeerd professioneel spreker
Gecertificeerd Clifton Strenghts & TMA Coach

 

"Rather than fixing what’s wrong, build what’s strong." P. Seligman

"Deze quote is een belangrijk kompas in mijn werk en leven. Mijn missie is om organisaties, managers en medewerkers radicaal te laten focussen op het versterken van hun sterke punten en sprankelkracht zodat zij met meer plezier betere resultaten halen!"

Jessica Kruijssen is expert op het gebied van talentontwikkeling en werkgeluk. Als sprankelende spreker, (team)coach en opleider helpt ze organisaties, teams, managers en medewerkers hun sterke punten maximaliseren, zodat zij meer gaan floreren en beter presteren. Ook leidt zij andere professionals op tot talentontwikkelaar en is auteur van het boek Vind je sprankelkracht.

Jessica biedt: 

Keynotes & inspiratiesessies
Workshops & trainingen
Team & Organisatie trajecten
Meerdaagse Masterclasses

 

MASTERCLASS VIND JE SPRANKELKRACHT

Masterclass ‘Vind je sprankelkracht’ voor professionals

Heb jij het gevoel dat je professionele rol niet langer aansluit bij je talenten en kwaliteiten? Krijg je geen energie en voldoening (meer) uit je werk? Of bruis jij van energie en wil je potentieel nog verder ontwikkelen? Dan is de 5 daagse masterclass Vind je sprankelkracht wellicht iets voor jou.

Deze masterclass is bedoeld voor professionals die streven naar meer energie, vreugde en plezier in hun professionele leven.

In de masterclass ga je op ontdekkingstocht naar je talenten en sprankelkracht voor meer plezier, werkgeluk en betere prestaties 

EEN AFSPRAAK IS ZO GEMAAKT

Een vrijblijvend intake gesprek aanvragen? Dat kan!

Vul het formulier in, dan neem ik contact met je op.